Νέα τμήματα Ραπτικής
Εκτός από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδία και τα εβδομαδιαία μαθήματα yoga, στο εργαστήριο μας θα πραγματοποιηθούν και τα καθιερωμένα πλέον σεμινάρια ραπτικής!
Ραπτική για Αρχάριους κάθε Τρίτη 17.00-19.00, αλλά και ταχύρυθμα σεμινάρια Ραπτικής Τσάντας κάθε Παρασκευή 18.00-20.30, για όσους ήδη ασχολούνται και θέλουν να εμβαθύνουν σε συγκεκριμένα σχέδια.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τα είδη τσάντας που θα διδαχθούν στη σελίδα μας:

Περισσότερα…

μαθήματα Yoga επιτέλους στο ΘησείοΦέτος έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε δύο αγαπημένες φίλες και δασκάλες yoga, την Polyxeni Aklidi και την Pranathi Nagarajan, για να συμπληρώσουν το νέο μας πρόγραμμα μαθημάτων yoga στο Θησείο.

Ξεκινάμε τη Δευτέρα 30/9 και το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν.
Κλείστε τη θέση σας, καθώς τα τμήματα είναι ολιγομελή.
Ευχόμαστε Καλή Αρχή!

Περισσότερα…

Παιδιά & ΓονείςΟι δραστηριότητες των παιδιών δεν πρέπει να αποτρέπουν τους γονείς από το να αξιοποιούν επίσης τον χρόνο τους, ώστε να καλύπτουν κι οι ίδιοι κάποιες από τις δικές τους ανάγκες.

Με τους τόσο έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς της ζωής στην πόλη, ειδικά για εργαζόμενους γονείς, η δυνατότητα για προσωπική έκφραση περιορίζεται συνεχώς.

Με το βλέμμα λοιπόν σε αυτή την προβληματική της σύχρονης ζωής, ερχόμαστε με μια πρόταση παράλληλων δραστηριοτήτων για γονείς και παιδιά.

Καθώς τα παιδία απασχολούνται δημιουργικά στο καλλιτεχνικό μας εργαστήριο, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά μαθημάτων παραδοσιακής hatha yoga, με σκοπό την βελτίωση της δικής τους σωματικής και ψυχικής υγείας.

Περισσότερα

Γνωριμία με τη ραπτομηχανήΘα μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε γύρω από τη ραπτομηχανή,τις ρυθμίσεις και λειτουργίες της,
καθώς και τα μικρά μυστικά που θα μας βοηθήσουν να πειραματιστούμε επιτέλους με άνεση και αυτοπεποίθηση!

– αναλυτική παρουσίαση της μηχανής
– πρακτική σε πρόχειρα υφάσματα
– κατασκευή ‘μαξιλαράκι για καρφίτσες’

Ημερομηνία: 18/5
Διάρκεια: 3ώρες
Κόστος: 30€
(συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά και φπα 24%)

Απαραίτητη η έγκαιρη δηλώση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων

Spring Yoga & Trekking EscapeΦέτος την άνοιξη θα ταξιδέψουμε παρέα σε μια από τις πιο όμορφες ορεινές περιοχές της Ελλάδας, για μια μικρή απόδραση με γιόγκα και πεζοπορίες μέσα στη φύση.
Θα επισκεφθούμε τη Λίμνη Δόξα και θα εξερευνήσουμε την περιοχή του Φενεού μέσα από πεζοπορίες και δραστηριότητες στα μονοπάτια της Ζήρειας και του Χελμού (περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο NATURA 2000).

Με τα μαθήματα γιόγκα θα ενεργοποιήσουμε και θα προετοιμάσουμε το σώμα για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. Θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τον καθαρό αέρα μέσα από ασκήσεις αναπνοής και θα προσπαθήσουμε να ξεκουράσουμε το μυαλό με τη βοήθεια του πανέμορφου γαλήνιου τοπίου καθώς και των δραστηριοτήτων σε αυτό.
Μια τέλεια ευκαιρία επαναφόρτισης και επανασύνδεσης, μέσα από τα υπέροχα μονοπάτια του μυαλού αλλά και αυτών της ελληνικής φύσης, σε ένα από  ομορφότερα τοπία της Πελοποννήσου, που από πολλούς είναι χαρακτηρισμένο ως η Ελβετία της Ελλάδας!

Ένα γεμάτο αλλά ισορροπημένο πρόγραμμα  ξεκούρασης, ευεξίας, επικοινωνίας  αλλά και κίνησης ταυτόχρονα, είναι σχεδιασμένο με περισσή φροντίδα προκειμένου να έχουμε όλοι την καλύτερη δυνατή επαφή με το περιβάλλον, τον εαυτό μας, αλλά και τους συνοδοιπόρους στο μικρό αυτό ταξίδι.

Τιμές ανά άτομο
συμπεριλαμβάνονται: 2  διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά γεύματα, 3 μαθήματα yoga, πεζοπορίες, δραστηριότητες.
Σε δίκλινο: 160€ | Σε τρίκλινο 140€ | Σε μονόκλινο 220€

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και κρατήσεις

108/2 Surya Namaskar
Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει κάθε χρόνο στο βόρειο ημισφαίριο της γης στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου,
όπου παρατηρείται η μικρότερη ημέρα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του χειμώνα.
Παραδοσιακά το χειμερινό, αλλά και το θερινό ηλιοστάσιο, θεωρούνται οι κατάλληλες ημέρες για την πρακτική των 108 χαιρετισμών στον ήλιο – Surya Namaskar, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας περιόδου.

Πρόκειται για μια έντονη σωματικά εμπειρια, που είναι ταυτόχρονα άκρως διαλογιστική,
με πολλά σωματικά και ψυχικά οφέλη (μυική ενδυνάμωση & ευλυγισία, βελτίωση της ποιότητας της αναπνοής, αύξηση της αντοχής, αίσθηση διαύγειας, συγκέντρωσης & πειθαρχίας).

Πάνω από όλα όμως, μας βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε και να εκτιμήσουμε τις δυνατότητες μας, μέσα από την προσπάθεια να φτάσουμε ή και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και τα όρια που θέτουμε μόνοι μας στους εαυτούς μας.

Με σωστή αναπνοή και απόλυτη συγκέντρωση όλοι μπορούν να το καταφέρουν, αρκεί να το θέλουν και να το πιστέψουν

Όσοι λοιπόν θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Η συνολική διάρκεια με προθέρμανση και αποθεραπεία είναι περίπου 1μιση ώρα.
🙏
Namaste