Λιτσάρδα Χανίων
Σεπτέμβριος 2018

Φέτος θα κλείσουμε το καλοκαίρι με μια τελείως διαφορετική εμπειρία!

Θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά χωριά του νομού Χανίων, τη Λιτσάρδα.

Στη Λιτσάρδα βρίσκεται το κτήμα hand picked, μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία νέων ανθρώπων με όραμα να προσφέρουν εναλλακτικές διακοπές και έναν βιώσιμο τρόπο ζωής κοντά στη φύση.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο κτήμα στην άκρη του χωριού, περιτρυγυρισμένο από απέραντους ελαιώνες και ανεμπόδιστη θέα μέχρι τα Λευκά Όροι.

Εκεί θα ξεκινάμε τη μέρα μας με τον καλύτερο τρόπο, ένα μάθημα hatha yoga στον καταπράσινο κήπο.

Ήπιες διατάσεις σε συνδυασμό με ασκήσεις αναπνοής θα μας βοηθήσουν να ενεργοποιήσουμε το σώμα, να ξεκουράσουμε το μυαλό και να συγκεντρωθούμε στο παρόν, μέσα από την παρατηρήση του σώματος, των σκέψεων, αλλά και του περιβάλλοντος γύρω μας.

Στη συνέχεια θα απολαμβάνουμε όλοι μαζί πλούσιο πρωινό στον κήπο, φτιαγμένο με αγνά υλικά του κτήματος και άλλων μικρών παραγωγών.

Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν εκδρομές σε εκπληκτικές παραλίες, απερίγραπτης ομορφιάς φαράγγια και φημισμένα αξιοθέατα της δυτικής Κρήτης.

Αυτό που όμως θα δώσει άλλη διάσταση σε αυτή την εκδρομή είναι τα σεμινάρια μαγειρικής, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε νέες συνταγές, να πειραματιστούμε συνδυάζοντας υλικά που θα διαλέγουμε κατευθείαν από τον κήπο και πάνω από όλα να απολαύσουμε όλες αυτές τις γεύσεις που χαρακτηρίζουν την αυθεντική ελληνική κουζίνα.