7-14  Ιουνίου 2018

Προετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή εμπειρία που θα μείνει στην καρδία σας για πάντα!
Ταξιδέψτε μαζί μας στη Γαύδο, ένα νησί απερίγραπτης φυσικής ομορφιάς, μακριά από τον “πολιτισμένο” κόσμο από πολλές απόψεις. Ενα νησί που σχεδόν δίνει την αίσθηση άλλου πλανήτη, μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας και γαλήνης.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα νιώσετε την επιθυμία να περιπλανηθείτε στα πανέμοφρα μονοπάτια, που μέσα από πυκνή βλάστηση και τεράστιους αμμόλοφους, οδηγούν σε τροπικές παραλίες.
Είναι βέβαιο ότι θα μαγευτείτε από την ενέργεια και τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα του νησιού, καθώς είναι γνωστό και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Λένε ότι γιατρεύει τις πληγωμένες ψυχες, ξυπνάει άγνωστες ή ξεχασμένες αισθήσεις και μας βοηθάει να έρθουμε σε ουσιαστικότερη επαφή με τη φύση και τον βαθύτερο εσωτερικό εαυτό.

Φανταστείτε τα οφέλη για την ψυχή και το σώμα, μετά από μερικές μέρες γεμάτες yoga, υγιεινή διατροφή και απλή ζωή σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. 

Οι πρακτικές μας θα ακολουθούν τον ήλιο καθώς θα ανατέλει και θα δύει χαρίζοντας μας εικόνες μαγικές.
Ανάμεσα σε ‘ανατολή και δύση’ είναι ο χρόνος που ο καθένας θα έχει την ευκαιρία αξιοποιήσει ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του .
Είτε επιλέξετε να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα κρυστάλινα νερά, να χαλαρώσετε στην παραλία υπό την σκιά των κέδρων ή να περιπλανηθείτε σε υπέροχα μονοπάτια, το σίγουρο είναι ότι το νησί θα σας ανταμείψει.