Ζωγραφική

Στο χώρο μας παραδίδονται μαθήματα ζωγραφικής – ελεύθερου σχεδίου, όπου μέσα από την διαδικασία της παρατήρησης, μαθαίνουμε πως να αποκωδικοποιούμε την αστείρευτη γλώσσα της ζωγραφικής δημιουργίας.
Μαθαίνουμε τις βασικές αρχές της σύνθεσης (μέτρημα, σύγκριση μεγεθών), φωτοσκίασης (ζωγραφικοί τόνοι, φως-σκιά) και πλαστικότητας (όγκος, φόρμες), δουλεύοντας κυρίως σε προτομές και συνθέσεις διαφόρων αντικειμένων.

Τα μαθήματα γίνονται σε πολύ μικρές ομάδες (2-3 ατόμων) ή σε μορφή ιδιαίτερων, ανάλογα με τις προθέσεις και τους στόχους των ενδιαφερομένων.
Από προσωπική εσωτερική ανάγκη για δημιουργική έκφραση μέχρι και την προετοιμασία υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

Μέρες και ώρες μαθημάτων κανονίζονται κατόπιν συνεννόησης

Η διάρκεια εξαρτάται από τους στόχους του κάθε ενδιαφερόμενου.

Κόστος:
15ευρώ/ώρα ιδιαίτερο
10ευρώ/ώρα τμήμα 2-3 ατόμων

Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας να ασχοληθείτε με τη ζωγραφική και μαζί θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Τα μαθήματα γίνονται σε πολύ μικρές ομάδες (2-3 ατόμων) ή σε μορφή ιδιαίτερων, ανάλογα με τις προθτα έσεις και τους στόχους των ενδιαφερομένων

Περισσότερα σεμινάρια

Πωγωνίου 30, Παπάγου

 t. +30 210 3411271
m. +30697 9779785

info@lucreativestudio.gr